Escape Beach

Escape Beach

Kun minutter fra Kyrenia sentrum, prosjektet passer utmerket for deg som ønsker å ha det stille og fredelig, men ønsker å ha byen i umiddelbar nærhet uten å behøve bil! 

Prosjektet vil bli bygd i umiddelbar nærhet til den populære Escape Beach Club, med lokal buss som går hvert 10 minutt inn til Kyrenia sentrum hvor man finner den vakre havnen full av restauranter, klubber, barer, Kyrenia Castle og masse shoppingmuligheter. I tillegg grenser området til en fredet naturpark, hvor det finnes uendelig med sykkelstier og piknikmuligheter.

Området vil ha 24/7 vakthold og være kameraovervåket. Det vil bli bygget 2 store bassengområder med solsenger, og 2 barnebasseng. Det vil bli lagt til rette for stier rundt på området med flotte designede hageområder. Det vil også bli lekeplasser, boblebad og parkeringsplasser tilgjengelig for alle beboere. Utbyggeren har også lagt til rette for handikappede.

Det finnes et utvalg av leiligheter med 1 og 2 soverom, enten på bakkenivå med fordelen av egen inngjerdet hage med terrasse, eller topp etasjen som får utnyttet sjø utsikten til det fulle. De tilbyr også bungalows og villaer med 3 soverom.

Utbyggeren har vunnet flere priser for tidligere prosjekter, spesielt for deres økovennlige byggemåte med store grøntarealer. Dette nye prosjektet har fått BREEAM sertifikat, og vil være det aller første bærekraftige prosjektet på Kypros. De har et stort ønske om å gjøre området selvdrivende og selvrensende med strøm og vann.

Både lokale og utenlandske kjøpere kan få lån her gjennom utbygger for opptil 20år med en egenandel på 45% av summen. Prosjektet er forventet helt ferdig innen slutten av 2018!

1+1 Leilighet (66m²) fra £79.000
2+1 Semi-detached house (117m²) fra £119.000
3+1 Solo-Detached villas (207m²) fra £235.000
3+1 Duplex Detached Villas (231m²) fra £265.000

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon! Det er også fullt mulig å få bilder og besøke tidligere prosjekt laget av denne utbyggeren, for å få ett inntrykk av kvalitet og konstruksjon