Bli med på gratis visningstur

Visningsturer

Vi tilbyr alle en 3 dagers visningstur til Nord Kypros der du får all den info du trenger. Du skal kun betale flybilletten selv. På en slik tur vil du bli vist rundt på de områdene du selv ønsker og du vil få sett på de husene som passer for deg. Noen vil ha enebolig, noen leilighet i et komplex og andre bare en billig studioleilighet til 260000,- NOK. Alt hos oss er selveie, ikke timeshare.

Husk at vi er ikke noe eiendomsmegler firma, men en formidler av eiendommer, hus og leiligheter. Alle kontrakter tegnes direkte mellom utbygger og kunde. Det koster deg ikke noe ekstra å bruke oss for å finne din drømmebolig i dette paradiset, det kan tvert om bli billigere og bedre for deg, da vi har erfaring gjennom over 100 salg til skandinaver.

I dag har vi over 400 eiendommer i vår database, men dette utvides kontinuerlig. Nord Kypros er fortsatt ganske uoppdaga og uutbygd. Dette gjør våre muligheter bare ennå bedre mtp det vi alle ønsker; beliggenhet og verdistigning.

Du kan også kjøpe en enhet som er under bygging og som ferdigstilles om ca 6 mnd el 1 år. På den måten kan du være med å bestemme hvordan ting skal bli både ute og inne mtp fliser, stein, lamper, vindu, kjøkken etc. Også det som er standard og er inkludert har sine variasjoner. Om du ønsker noe utover standard kan dette da avtales før det bygges.

Går du med en drøm om å skaffe deg hus ved Middelhavet må du ikke glemme å se på hva Nord Kypros har å tilby før du tar en beslutning.

Det er lett å bli forelsket i Nord Kypros